Γιορτάζει το Αίγιο μαζί του και η Μαρίτα Αγγελοπούλου (Aίγιο) | 13.4

Γιορτάζει το Αίγιο, μαζί του και η Μαρίτα Αγγελοπούλου. Η λατρεμένη και λαμπερή παρουσία Αιγίου και Πάτρας γιορτάζει και το φωνάζει , όπως δήλωσε η ίδια στα media.

Γιορτινή μέρα για το Αίγιο, την γενέτηρά της, την πόλη της. Η Μαρίτα μας έχει την χάρη, λόγο της ιδιαιτερότητας του ονόματος της να γιορτάζει σήμερα.

Τα λόγια που συνόδευαν την φωτογραφία που ανέβασε:

“Δύσκολα να καταλάβει κάποιος ότι γιορτάζω (λόγω ονόματος) …..και ποιο δύσκολο να το θυμηθεί …. σήμερα Η Αιγιάρα μας γιορτάζει ♥️♥️♥️love Aigio city my home 🏚🔝🌞💖 Η Παναγία τρυπητή 
Ένα από τα ομορφότερα προσκυνήματα της Ελλάδος είναι το Ιερό Προσκύνημα «Ζωοδόχος Πηγή», η γνωστή Παναγία «Τρυπητή» του Αιγίου στο νομό Αχαΐας. Βρίσκεται στην παραλία του Αιγίου, κτισμένο σε απόκρημνο βράχο ύψους 30 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας και μέσα σε σπήλαιο-τρύπα, από όπου έλαβε και το όνομα.”

Χρόνια πολλά Μαρίτα μας από την ομάδα του Nightstories.gr

Η Μαρίτα αγαπάει το Αίγιο, αλλά άλλο τόσο την αγαπάει και αυτό…

Φάνηκε μεν από την άμεση ανταπόκριση της χθες στο κάλεσμα στην νέα της σελίδα στα media

LIKE https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-439028536538304/

αλλά και με τον χαμό που γίνετε στο γνωστό Ανώνυμο cafe bar restaurant , κάθε καλοκαίρι, όπου είναι συνιδιοκτήτρια μαζί με τον αδερφό της Γιώργο Αγγελόπουλο.

https://www.facebook.com/%CE%91%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF-Cafe-Bar-Restaurant-103446329705306/

Ανώνυμο page .