Μεγαλώνουμε, ρε φίλε, ε και;|Κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της.

Μεγαλώνουμε, ρε φίλε, ε και;

..Κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της.

Είναι εκείνες οι γραμμές που προσπαθούν να σχηματιστούν στο πρόσωπό μας, η άσπρη γούρικη τρίχα που στολίζει το κεφάλι ..

Εκείνα τα σημάδια που αφήνουν επάνω μας το χρόνο και σκουριάζουν τις αναμνήσεις. Σημάδια που θέλουμε να μετρήσουμε, αλλά δεν τα καταφέρνουμε γιατί κάθε μέρα γίνονται και περισσότερα. Μεγαλώνουμε, λέμε .. Ε και?

Μεγαλώνουμε και δεν κολλάμε στα χρόνια που πέρασαν, αλλά σε όλα εκείνα τα υπέροχα που έρχονται. Ο κάθε χρόνος, άλλωστε, σε κάνει πιο συνειδητοποιημένο, πιο κατασταλαγμένο και πιο φίλο με τον εαυτό σου κι αυτό είναι ανεκτίμητο. Ακόμα κι αν δεν έχεις τα τέλεια μαλλιά και το ιδανικό σώμα..

Το σώμα μας είναι κι αυτό μια «μηχανή», που έχει ανάγκη από… συντήρηση! Το πέρασμα του χρόνου αφήνει πίσω του πολλές φορές ανεξίτηλα σημάδια, ωστόσο με την κατάλληλη φροντίδα μπορεί ο καθένας να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του και (γιατί όχι;) την εμφάνισή του.

Η γυναίκα από την φύση της προσέχει πιο πολύ την εμφάνιση της και αυτός είναι ο λόγος όπου το γήρας επηρεάζει περισσότερο την αυτοπεποίθηση της.

Γυναίκα. Μία λέξη που κλείνει μέσα της όλη τη δημιουργία. 

Το πλάσμα που απ’ την αρχή της ύπαρξης υπήρξε η αμαρτία, ο παράδεισος κι η κόλαση μαζί, η έμπνευση, η πονηριά κι η σοφία, η πλάση ολόκληρη, η επιλογή κι η μοίρα. Το πλάσμα που αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη φιλοσοφικών συζητήσεων, εξυμνήθηκε μέσω της ποίησης όσο κανένα άλλο, κατηγορήθηκε, χλευάστηκε, αδικήθηκε απ’ την κοινωνία, ποδοπατήθηκε, αιχμαλωτίστηκε, χειραφετήθηκε και σήμερα είναι το πιο αξιοζήλευτο ον για τη δύναμη, την αντοχή και τους πολλαπλούς ρόλους που συνδυάζει. Ίσως και το πλάσμα με τον πιο περίπλοκο ψυχισμό.

Η γυναίκα κουβαλά μέσα της την ζωή…. Την μάθηση… Τα όνειρα…… Την ελπίδα….. Ζει και ομορφαίνει μέσα απ την δημιουργία της….

Κοιτάζω τα λευκά μαλλιά μου και τις ρυτίδες στον καθρέφτη και παρ’όλα αυτά.. Το ίδιο παιδί βλέπω να με κοιτά. Γιατί η ψυχή δεν έχει ηλικία..

Αν την κρατήσεις καθαρή, πάντα θα ονειρεύεται..

Κοίτα απλά να είσαι όμορφος άνθρωπος μέσα σου και φρόντισε το περιτύλιγμα σου να σε αντιπροσωπεύει, όπως κι αν είναι. Στα γηρατειά όλοι το ίδιο περιτύλιγμα θα έχουμε.

Επιμέλεια κειμένου :Φένια Λιβιέρη

Μοντέλα:


Βαλέρια Αναστασοπούλου

Φαίδρα Δεληγιάννη

Άρτεμης Βαρβαρέσου

Ανδριανή Γαλάνη

Φωτογράφιση :

Φένια Λιβιέρη

MUA(Make Up Artists):

Βαλέρια Αναστασοπούλου ,Φαίδρα Δεληγιάννη,Άρτεμης Βαρβαρέσου ,Ανδριανή Γαλάνη


Προϊόντα μακιγιάζ:

LAXMI Make Up Room