Με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε το MAKEUP BEAUTY FESTIVAL που αποτελεί πια θεσμό.

Με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε το MAKEUP BEAUTY FESTIVAL που αποτελεί πια θεσμό.

Πλαισιωμένο φέτος από πέντε celebrities MUA με δημιουργό του και βασική διοργανώτρια την Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, υποδέχθηκε παραπάνω από 120 επαγγελματίες.

Η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, η Λεαννα Μάρκογλου, η Έλσα Πρωτοψάλτη, ο Δημήτρης Σταματίου και η Κορίνα, μετέδωσαν τις γνώσεις τους και μοιράστηκαν τα μυστικά τους.

Κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών όπως: MESAUDA MILANO, NYX COSMETICS, RADIANT PROFESSIONAL, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ARDELLE BEAUTY αλλά και οι επαγγελματίες της Πάτρας, η Βασιλική Ζορμπά με την INGLOT ΠΑΤΡΑΣ και η Βαλέρια Αναστασοπούλου με το LAXMI MAKEUP ROOM στήριξαν αυτό το Makeup Event! Το hairstyling των μοντέλων, επιμελήθηκε η Βασιλική Σταματόπουλου και η ομάδα του κομμωτηρίου ΘΕΛΞΙΣ. Οι συμμετέχοντες γεύτηκαν τις γλυκές δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου GENIAL και τα εδέσμετα που επιμελήθηκαν οι Γιώργος Δημητρόπουλος & Κλεοπάτρα Μαρκαντωνάτου.

Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές επικοινωνίας του MAKEUP BEAUTY FESTIVAL αλλά και των υπολοίπων επιχειρήσεων!

PATRAS MAGAZINE – NIGHTSTORIES – GOSSIP2GOSSIP – YOUFM 100,1 -XROMA FM 102,1 -LOCK

Photos By : Fenia Q. Nightstories.grhttps://www.facebook.com/pg/nightstories.gr/photos/?tab=album&album_id=3861766817170412