ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ 2018 @ ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE (ΠΑΤΡΑ)

Φέτος με νέα δυναμική και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται από τους φανατικούς φίλους του, οι Χοροί των Μπουρμπουλιών, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, στο χώρο ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE ΠΑΤΡΑΣ το οποίο διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας.

Για άλλη μια χρονιά τα μαύρα ντόμινο με την ανεξίτηλη γοητεία τους και την αναλλοίωτη φρεσκάδα τους καλούν τους ανυποψίαστους καβαλιέρους σε συναρπαστικές απρόοπτες συναντήσεις, γεμάτες μυστήριο, κέφι, περιπέτεια και καρναβαλική διάθεση με στόχο την αναβίωση, αλλά και την ανάδειξη του πατροπαράδοτου εθίμου, προσαρμοσμένο στα σύγχρονα πρότυπα.

Αυτή τη χρονιά οι ιστορικοί παραδοσιακοί χοροί των Μπουρμπουλιών (5 τον αριθμό) θα διεξαχθούν στην ανάλογα διαμορφωμένη αίθουσα ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE ΠΑΤΡΑΣ .

Ο χώρος θα δημιουργηθεί κατάλληλα και θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του θεσμού αυτού και της παράδοσής του .

Το πρόγραμμα των Μπουρμπουλιών και το θέμα του καθενός έχουν προγραμματιστεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες ως εξής:

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ 2018

  • 1ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ
  • 2ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ CHARMS ROCK BACK THE 60s
  • 3ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ APURIMAC BAND
  • 4ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ –ΠΩΛΙΝΑ
  • 5ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ – ΠΩΛΙΝΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ)

 

Όπως το έθιμο μας επιβάλει τα Ντόμινο δεν πληρώνουν για την είσοδο τους στο χώρο ,ενώ για τους άνδρες η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ με ένα ποτό.
Στο χώρο θα διατίθενται δωρεάν ντόμινο για τις κυρίες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2610-336427