Ο Άρης Βανταράκης, ο Κωνσταντίνος Άργυρος και η κινηματογραφική επιτυχία του Mama Mia…

Στο καλοκαιρινό hit «Μαζί Σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού με δημιουργό του, τον Λευτέρη Κιντάτο, ο λαϊκός ερμηνευτής Άρης Βανταράκης, σε διασκευή «ζωντανεύει» τους στίχους.


Με την σκηνοθεσία να ανήκει στον ταλαντούχο Mike Araitzoglou– ο οποίος φέρει αμερικανική επαγγελματική νοοτροπία- το αποτέλεσμα μας ταξιδεύει.
Τα γυρίσματα διεξήχθησαν στη Νταμούχαρη Πηλίου– γνωστή παραλία όπου σκηνές φαίνονται και στην κινηματογραφική musical επιτυχία MAMA MIA- , στα μαύρα βότσαλα του Λαυρίου και στα σοκάκια του Βόλου.


Έχοντας στο πλευρό του ο Άρης Βανταράκης , την μελαχρινή καλλονή, παρουσιάζει στο κοινό ό,τι πιο ταξιδιάρικο και ερωτικό για αυτό το καλοκαίρι.


Το Music Cover Clip κυκλοφορεί από το κανάλι του στο YouTube (ARIS VANTARAKIS).

Πες μου δυο λόγια για αυτή την συνεργασία..


Πρόκειται για ένα νέο και ιδιαίτερο καλοδουλεμένο project όπου αντίστοιχο δισκευασμένο cover οπτικοποίησης δεν έχει ξανακυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Είναι τιμή και χαρά μου που συνεργάζομαι με έναν τόσο ταλαντούχο σκηνοθέτη. Αντίστοιχες δουλειές είναι συνηθισμένες στο εξωτερικό. Για τα ελληνικά δεδομένα όμως είναι κάτι πολύ φρέσκο και είμαι κάτι περισσότερο από περήφανος για το αποτέλεσμα.

Ποιά τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την κυκλοφορία του νέου σου project;


Αν και είναι λίγων ημερών, η απήχηση που έχει στο κοινό είναι μεγάλη και νιώθω ευγνώμων κάθε φορά που βιώνω την θετική ανταπόκριση.

Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να δει την δεύτερη οπτικοποιημένη σου δουλειά μέσα από το κανάλι σου στο YouTube (ARIS VANTARAKIS), λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του δικού σου τραγουδιού, με τίτλο «Τα Πήρες Όλα».
Είναι δύο δουλειές που με κάνουν εξίσου περήφανο. Οι συντελεστές έχουμε δουλέψει πολύ για να παρουσιάσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Το δικό μου τραγούδι όμως, ως και το πρώτο μου, έχει ξεχωριστή βαρύτητα για’ μένα.

Τι προγραμματίζεις για το επόμενο διάστημα;
Live εμφανίσεις, πλούσιο ακουστικό και οπτικοποιημένο υλικό από το κανάλι μου στο YouTube (ARIS VANTARAKIS) και μέσα στο χειμώνα το νέο μου τραγούδι.


ENJOY…

#MaziSou#Argiros#Vantarakis

Κωνσταντίνος Αργυρός – Μαζί Σου | Konstantinos Argiros – Mazi Sou – Aris Vantarakis Cover

https://www.youtube.com/watch?v=czaLGK4g-Cg&fbclid=IwAR3UOdS_QOUCKPvl1UNTYe-A_BUG1E7DLa2Qoubh1VS_FpA_b6X07N4Gpv8

#SpicyOfficial#ArisVantarakis#TaPiresOla

Άρης Βανταράκης – Τα Πήρες Όλα – Official Video Clip

https://www.youtube.com/watch?v=2gmhmcsnKmc&fbclid=IwAR2yEvq4hLFuKAlyTRviHOHGd1CBAaMII_jg8KrnLw8RXEQzYGPOHiLAEQM

Άρης Βανταράκης

Facebook Page https://www.facebook.com/Aris-Vantarakis-%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%92%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-160305084453321/

Instagram https://www.instagram.com/aris_vantarakis/?hl=el&fbclid=IwAR0T49ZwSXMlRD4ittd7M4cOMnRvtOlEYrGPkmfzCeGFUotEG3aaB6FNKN8