Από Πέμπτη έως Σάββατο ο προορισμός είναι ένας @Αrena Live Clubbing (Πάτρα)

To κέντρο-θρύλος, που έχει γράψει ιστορία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, Arena Live Clubbing, όπου βρίσκεται στην παραλιακή οδό της Πάτρας: Όθωνος Αμαλίας & Καρόλου 1 , με κίνηση ”ματ” που λέμε φέρνοντας ένα αστέρι του ελληνικού τραγουδιού  στην πίστα της Arenas που όλα παίρνουν φωτιά , κατάφερε για ακόμα μια φορά να τραβήξει όλα τα ”φώτα” και τον κόσμο της Πάτρας πάνω της.

Μιλάμε βεβαίως για τον Γιώργο Γιασεμή  όπου στο ιστορικό του συναντά κανείς συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες ανάμεσά τους ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Γιώργος Γιασεμής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρό παιδί, όπως οι περισσότεροι τραγουδιστές, είχε αποφασίσει τι ήθελε να γίνει. Ο κόσμος του τραγουδιού τον μάγεψε από τα πρώτα του βήματα και ήξερε ότι το τραγούδι θα ήταν πρωταγωνιστής στη ζωή του. Και έτσι έγινε. Το λαϊκό τραγούδι απέκτησε ένα ακόμα λαμπρό αστέρι.

Ο μεγάλος λοιπόν αυτός τραγουδιστής πλέον κυκλοφορεί ανάμεσα μας εδώ στην Πάτρα για χάρη της Arenas και μας χαρίζει στιγμές διασκέδασης και απόλυτου κεφιού κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Θα σας απογειώσει σε ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2610 45.00.95

Όθωνος Αμαλίας & Καρόλου 1, Πάτρα

Untitled