Ένα λαμπρό γεγονός στην πόλη μας (Πάτρα) | 27.5

Χθες, Σάββατο 27.5 στην πόλη μας, Πάτρα και συγκεκριμένα στον ιερό ναό του Αγ.Ανδρέα του πολιούχου μας, παντρεύτηκαν ο Άγγελος Ξηρομερίτης και η Νικόλ Μακρή. Γνωστό ραδιοφωνικό δίδυμο, αλλά και ο αγαπημένος μας Dj σε πολλά μαγαζιά της Πάτρας, και η πανέμορφη δημοσιογράφος .

 

Κουμπάρος ήταν ο Θανάσης Σαλαμαλίκης και κουμπάρα η Κωνσταντίνα Κωνσταντακοπούλου.

Η Νικόλ και ο Άγγελος μετά από 3μιση χρόνια μεγάλου έρωτα αποφάσισαν να ενώσουν της ζωές τους. Ο υπεύθυνος για την γνωριμία τους ,ο Μάκης Γεωργουλιας ο οποίος ήταν αυτός που τους πρότεινε για ραδιοφωνικό ζευγάρι.

Ο υπέρλαμπρος γάμος παρά την βροχή, έγινε με πολλούς καλεσμένους , συγγενείς και φίλους του ζευγαριού. Παρευρέθηκαν επιχειρηματίες τις Πάτρας αλλά και ο τραγουδιστής Άκης Δειξιμος.

Η δεξίωση έγινε στο κέντρο Έπακρον και όπως ήταν αναμενόμενο παρά την μουσική από τον Dj, είχαμε και live από τον τραγουδιστή_καλεσμένο Άκη Δειξιμο.

Η νύφη ήταν μια πραγματική πριγκίπισσα και έκλεψε όλα τα βλέμματα. Η λάμψη από χαρά στο χαμόγελο της, έκρυψε όλο το άγχος που τυχόν την διακατείχε.

Ο γαμπρός και αυτός έδειχνε λίγο αγχωμένος , αλλά συνάμα κομψός και λαμπερός.

Οι καλεσμένοι είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις , έδωσαν τις πιο θερμές ευχές στο ζευγάρι, και έριξαν πολύ ρύζι όπως είναι το έθιμο.

 

Να σημειώσουμε πως ο φακός του Nightstories.gr βρέθηκε για να καλύψει το γεγονός. Ο βασικός φωτογράφος ήταν ο γνωστός Βαγγέλης Τσινιάς.

Παρακάτω φωτογραφικό υλικό: Φένια Λιβιέρη