Η Μαρίτα Αγγελοπούλου και φέτος στις δημόσιες σχέσεις στα Αστέρια Live (Πάτρα)

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου και φέτος στις δημόσιες σχέσεις στα Αστέρια Live Πάτρας!

Η γνωστή PR (PUBLIC RELATIONS) Mαρίτα, που έχει καταφέρει τα αδύνατα δυνατά σε ότι και αν έχει καταπιαστεί, ανανέωσε την συνεργασία της με τα Αστέρια Πάτρας και έχει γίνει πανικός ήδη στα social media με την ανακοίνωση της!

Οι εμφανίσεις της , όλες μία και μία.. Καθώς πρόκειται για μια εκθαμβωτική γυναίκα που ξέρει να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η αγάπη που της έχει ο κόσμος είναι μεγάλη, καθώς έρχονται από παντού για αυτήν ,Αίγιο και Πάτρα κυρίως όμως στα πόδια της!

“Ανώνυμοι” και επώνυμοι!

Η ίδια είπε τα εξής: “Θα ήθελα να με διαβάσετε προσεκτικά Και να σας ανακοινώσω οτι για δεύτερη χρονια θα βρίσκομαι στη οικογενεια των Αστεριών…!!! Υπό των δημοσίων σχέσεων( #public #relations (Μ.Α.) Γιατι ειμαστε οικογένειά και αυτο σας το αποξειξαμε πέρυσι….. Ναι η Μαρίτα ΑγγελοπούλουΒ θα ειναι και φετος στα Αστέρια Live Πάτρας κατι που με ρωτουσατε ολο το καλοκαιρι και ειναι μεγαλη μου χαρα να συνεργαζομαι με ομορφους ανθρωπους απο τους εργοδότες κατα κύριον λόγω και μετα με τους συναδέλφους μου που εχουμε αυτη την χημεια η οποία για μενα θα φερει την επιτυχια …. το κεφι …. το χαμογελο…. και την καλύτερη διασκέδασή για σας ….. Αύριο βραδυ Σάββατο φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας και να είστε σίγουροι που το ξέρετε ηδη και το έχετε ζησει απο κοντα μου αυτο οτι θα περασουμε υπεροχα και ανυπομονώ να βρεθω στο σπιτι μου γιατι σαν σπιτι μου νοιωθω τα @Αστέρια Live Πάτρας…… Λοιπον μην σας κουραζω αλλο εχουμε ολοι ραντεβού αυριο το βραδυ στα Αστέρια Μας σας φιλω γλυκά με πολλες καρδουλες 😉🎤🎸🍾🎶🔝💖💖💖💖💖”..

Μαρίτα μου όλη η ομάδα του Nightstories.gr σου εύχεται τα καλύτερα και καλή αρχή στην χειμερινή σεζόν, λατρεύουμε να σε φωτογραφίζουμε και να βλέπουμε πόσο αυθόρμητα χαρίζεις το χαμόγελο σου σε όλους!