Μετράμε αντίστροφα μέχρι για το Grand Opening που θα βουλιάξει κυριολεκτικά ολόκληρη τη Πάτρα! Αrena The Place | 2.9

Μετράμε αντίστροφα για το Grand Opening που θα βουλιάξει κυριολεκτικά ολόκληρη τη Πάτρα!

Ύστερα από την περσινή,τεράστια επιτυχία η ARENA επιστρέφει  με ένα καλλιτεχνικό σχήμα που θα χτυπήσει κορυφή στη νυχτερινή διασκέδαση.

Η Arena αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας, που τα τελευταία χρόνια προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση με τις μουσικές συνεργασίες που προτείνει στο κοινό του. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται επί σκηνής εντυπωσιάζουν πάντα, ενώ παράλληλα χαρίζουν πρωτόγνωρες στιγμές στο κοινό που τους παρακολουθεί. 

Η φετινή χρονιά θα είναι αναμφίβολα ξεχωριστή καθώς το σχήμα πλαισιώνουν ”φτασμένοι” και άκρως ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

O Σπύρος Πανταζόπουλος, η Βασιλική Μπέλλου, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος,  η Γιώτα Βατίτση, ο Νίκος Σκαλτσάς, η Ευγενία Λαμπροπούλου, η Βάσια Ντέκα, ο Γιώργος Σαλεμής, η Μαρκέλα Βαρβαρέσου  και Special Guest o ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΑΧΟΣ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα μας χαρίζουν ένα πρόγραμμα ανεπανάληπτο στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης τη σεζόν που έρχεται. 

Μαέστρος: Παπαγεωργίου Γιώργος

Όπως λένε οι πληροφορίες μας το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη και θα διασκεδάζουμε κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο, στην πιο hot πίστα που θα μονοπωλήσει φέτος στις καρδιές μας και στη πόλη μας!

Φήμες λένε πως θα συζητηθεί πολύ! Εσύ θα λείπεις?