Το Μελι: Μια βολτα στο πιο γλυκο ρακομελαδικο της Αθηνας

Κοντά στο γραφικό πάρκο Δρακοπούλου εκεί που οι ψαγμένοι εδώ και χρόνια γυρίζουν την μυθιστορηματική γειτονιά, κρύβεται από το 2010 συμπληρώνοντας ήδη τον 8º χρόνο λειτουργίας του, ένα ρακομελάδικο που αλλάζει τα δεδομένα. Ζήσαμε μοναδικές νύχτες με μια παρέα που γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει διασκέδαση, υπάρχει μια κεφάτη ατμόσφαιρα με γλυκό κρασί και εκλεκτές ποικιλίες από “το Μέλι” για όσους απολαμβάνουν το καλό κρασί και το τσιμπολόγημα, είναι απλά ότι καλύτερο.

 

 

Δεν τελειώνουν όλα όμως στις εκλεκτές ποικιλίες κρασιού και τους διαλεχτούς μεζέδες, “το Μέλι” είναι γνωστό για τα παραδοσιακά ποτά φερμένα από τον τόπο παραγωγής τους, όπως η ρακί που έρχεται κατευθείαν από την Κρήτη, κρασί, τσίπουρο, ούζο, μαστίχα αλλά και κάθε λογής αλκοολούχα ποτά και ευρεία γκάμα από μπύρες, και φυσικά όλα έχουν μια έντιμη σχέση ποιότητας και τιμής.

 

Το πιο γλυκό
ρακομελάδικο
της 
Αθήνας.

Το ρακομελάδικο “το Μέλι” είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υποδέχεται τον κόσμο για καφέ, επιτραπέζια και διασκέδαση, ενώ το βράδυ τα έντεχνα και ροκ ακούσματα το καθιστούν το απόλυτο εναλλακτικό στέκι της περιοχής.

 

Το μέρος είναι ζεστό, γεμάτο χαμόγελα με ποιοτική μουσική και κόσμο που ξέρει να γλεντά, λίγο το νεανικό περιβάλλον, τα χρώματα και η οικεία ατμόσφαιρα, όλα μαζί συμβάλουν σε ένα πραγματικά όμορφο μέρος. Ο εξωτερικός χώρος, γεμάτος φυτά είναι διαμορφωμένος σαν κήπος και αποτελεί το κατάλληλο μέρος για να απολαύσεις ένα πιο χαλαρό ποτό.

 

 

Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε εκεί λοιπόν, στο πιο τρελό Ρακομελάδικο στην Αθήνα.. “το Μέλι” βρίσκεται στα Άνω Πατήσια στην οδό Λασκαράτου 1.

 

“το Μέλι”
Λασκαράτου 1 & Πατησίων 11141, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2110134404