Συνέντευξη τύπου 6ου Patras Motor Show. | 31.8

Σήμερα 31/8/2016 στη 13:30 , στο Επιμελητήριο Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το 6ο PMS, στο πάνελ της οποίας, εκτός του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής & του υπεύθυνου marketing του PMS, συμμετείχαν και οι: κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Νομαρχιακής Ενότητας Αχαΐας κ. Τάκης Πετρόπουλος, Υπεύθυνος του Αθλητικού τομέα του Δήμου Πατρέων, κ. Δημήτρης Κυριακουλόπουλος Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών. Κατά τη διάρκεια της Σ.Τ. ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Κυριάκος Καπετανάκης, αφού αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει το pms για την πόλη μας, ευχαρίστησε για την βοήθεια & την αμέριστη συμπαράσταση τους , την Αντιπεριφέρεια Νομαρχιακής Ενότητας Ν. Αχαιας, τον Δήμο Πατρέων, την Διοίκηση της Π.Υ. Ν. Αχαΐας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, τον ΟΛΠ, το Πανεπιστήμιο Πατρών , τον Ε.Ε.Σ.

Επίσης αναφέρθηκε στον κοινωνικό χαρακτήρα του PMS που όπως κάθε χρόνο, είναι κοντά στα ιδρύματα της πόλης μας, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις δράσεις τους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Και φέτος, στο PMS θα βρίσκονται , το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, το ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ, την ομάδα PROSVASIS – INTERMEDIACT & η ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ. Τέλος, αναφέρθηκε & ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς όπως επίσης κ τους χορηγούς επικοινωνίας CAFÉ MOLOS, E-PUMPS , WURTH, LOUX, ALFA HELLAS SECURITY, KATSIKIS DANCE Χορηγοί επικοινωνίας : TV: SUPERB, ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ 89,4 , ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FM, ΠΑΛΜΟΣ 103,7 FM, SPORT 24 104.1 FM, Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , MATCH AXAIAS, Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, TRIP Iστότοποι: 4TROXOI.GR, AUTOMOTOPATRAS.GR, THEBEST.GR, PATRASEVENTS.GR, TEMPO24GR, SKAIPATRAS.GR, NIGHTSTORIES.GR Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο υπεύθυνος marketing k. Νίκος Καπετανάκης ο οποίος ενημέρωσε για το πρόγραμμα του PMS αλλά και για τις εκπλήξεις που πρόκειται να υπάρξουν.

PicMonkey Image DSC_0043 DSC_0066 DSC_0073 DSC_0080