”ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ” στο Fabrique46

”ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ”
Tο μαγαζί που όλοι λατρέψατε δεν είναι πλέον μυστικό, πως  έχει γίνει το απόλυτο στέκι, και meetpoint, όχι μόνο των Βορείων αλλά και ολόκληρης της Αθήνας. To Fabrique 46 , αποτελεί έναν χώρο,που αποπνεέι μια οικεία και παρείστικη ατμόσφαιρα  με εσωτερικό design από άλλο πλανήτη και μοντέρνα διακόσμηση -( σήμα κατατεθέν του μαγαζιού ο επιβλητικός πολυέλαιος) που μαζί με το mainstream μουσικό στοιχείο που επικρατεί στο μαγαζί ανεβάζει την διάθεση και το κέφι στα σύννεφα!

13245255_1716596155269118_1683182545870682330_n

 

Είναι αναμφίβολα, ο πιο ζεστος χώρος της περιοχής, και η ταυτότητα του είναι κατά βάση ελληνική, με την μουσική να μας συντροφεύει μέχρι το πρωί. Όντας λοιπόν μια σταθερη αξία για την περιοχή, στην έννοια της νυχτερινής διασκέδασης, το Fabrique 46 , το καλοκαίρι θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της πόλης και όλη η Αθήνα,  θα πηγαίνει στo Μαρούσι, για γίνει μέρος των μοναδικών πάρτυ που θα  λαμβάνουν χώρα στο μαγαζί αυτό. Και επειδή το προσωπικό του μαγαζιού δεν θέλει να σας αφήνει σε ησυχία …ενα νέο πάρτυ γεμάτο πολλές προσδοκίες έρχεται να ξεσηκώσει τα βράδια σας κάθε Πέμπτη! Στις 19 Μαίου λοιπόν ετοιμαστείτε . . γιατί κυριολεκτικά . . . . ”ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ” .!

 

 

Όπως δηλώνει και το όνομα  πρόκειται για ένα πάρτι  που  θα τα κάνει όλα λίμπα κάθε Πέμπτη!Τουμπερλέκια , καυτές και sexy  χορεύτριες, ξεσηκωτικές mainstream νότες απο γνωστούς D’j ‘s, και μουσικούς παραγωγούς,  και άφθονο ποτό  θα δώσουν  το παρόν  τους σε ένα πάρτυ που πραγματικά θα γνωρίσει τεράστια επιτυχία! Το πάρτυ , hosted by Simos D. , θα απογειωθεί καθώς έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ετοιμασίες για να ανεβάσει τον πήχη σε άλλα επίπεδα!