Την Δευτέρα 14.8 ο Roni Iron στα decks του Ανώνυμο Cafe Bar Restaurant( Λόγγος,Αίγιο)

Την Δευτέρα 14.8 ο Roni Iron στα decks του Ανώνυμο Cafe Bar Restaurant!

Το τετραήμερο party του Ανώνυμου δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα!

Οπότε και ο Dj είναι Last but not least!

Τα καλύτερα guests γίνονται “Ανώνυμα”!

  • Για να μάθουμε λίγα πραγματάκια για τον Roni Iron….

 

Roni Iron γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και κατοικεί μόνιμα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου, η οποία αποτελεί την έμπνευσή του για τις μουσικές του παραγωγές.

Επηρεασμένος από Dj’s όπως ο Richie Hawtin και ο Steve Lawler, η μουσική του είναι κυρίως House/Techno House. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς & dance music Dj’s, ειδικά στην Ελληνική Techno House κοινότητα, αφού πάντα καταφέρνει να μεταδώσει στο κοινό το πάθος του για τη μουσική.

Φέτος το καλοκαίρι έγινε γνωστός σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό έπειτα από την πρόσκληση του Γιάννη Χαρούλη να συμμετάσχει στις μεγάλες συναυλίες του στο Γκάζι, με το πρωτότυπο DubTrip Mix του κομματιού ο «Τρελός» που ακούστηκε σε πάνω απο 25.000 κόσμου. Εδώ και 5 χρόνια, ο δημοφιλής dj παρουσιάζει μοναδικές μουσικές δημιουργίες πάνω σε κλασικά ποιήματα, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει στην Ελλάδα, επαναφέρoντας τον Ελληνικό στίχο στην ηλεκτρονική μουσική. Ένα από αυτά είναι πρωτότυπη μελοποίηση ενός από τα πιο γνωστά ποιήματα του Καβάφη, «Απολείπειν Ο Θεός Αντώνιον» σε απαγγελία της Κ.Καραμπέτη και σε συνεργασία με τους Dreamer Inc, ενώ στην 15χρονη πορεία του ο Roni Iron έχει μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του με ονόματα όπως οι Deep Dish, James Lavelle , Infected Mushroom κ.α

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει το πρώτο προσωπικό του Album απο την Cobalt Music , ενώ το 2016 είχε ένα πολύ επιτυχημένο summer tour σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφόρησε το πρώτο του Video Clip στην κορυφαία δισκογραφική στην Ελλάδα D2E με τίτλο “ In Love “ αλλά και μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το “Candada“ που θα συμπεριλαμβάνεται στο επόμενο Buddha Bar Collection!

Be There!