Το πιο Εντυπωσιακό Εμπορικό Κέντρο στον Κόσμο !!!

 

Κατασκευασμένο το 2008, το εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι θεωρείται το μεγαλύτερο στον κόσμο αναφορικά με το σύνολο των χώρων του, που ξεπερνούν τα 1.100.000 τετραγωνικά μέτρα! Η σημείωση αυτή είναι απαραίτητη, μιας και με κριτήριο μόνο την έκταση που είναι προς ενοικίαση στα διάφορα μαγαζιά, βρίσκεται στην πέμπτη θέση παγκοσμίως.

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο δεν χρειάζεται να πάει κανείς μόνο για τα ψώνια του, καθώς πέραν των 1.200 καταστημάτων, περιλαμβάνει κινηματογράφο με 22 αίθουσες προβολής και πάρκο διασκέδασης της SEGA όπου ο επισκέπτης μπορεί να παίξει πάνω από 250 ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Επιπλέον, διαθέτει παγοδρόμιο, εντυπωσιακά σιντριβάνια, υποθαλάσσιο ζωολογικό πάρκο και ενυδρείο το οποίο μάλιστα κέρδισε ένα ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο ακρυλικό πάνελ στον κόσμο. Τέλος, στο εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι μπορεί μέχρι και να κοιμηθεί κανείς, καθώς στους χώρους του στεγάζονται και ξενοδοχεία!

Μεταξύ των 1.200 καταστημάτων, περιλαμβάνονται και 70 αφιερωμένα στην υψηλή ραπτική, 220 αργυροχρυσοχοΐας αλλά και το πρώτο Galeries Lafayette της Μέσης Ανατολής.

 

Η είσοδος:

 

 

Οι εσωτερικοί χώροι:

 

 

 

 

Τα συντριβάνια:

 

 

Το ενυδρείο:


 

 

Το πάρκο της SEGA:

 

Το παγοδρόμιο:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.