More

  Η γοητεία δεν αντιγράφεται – Μαρίτα Αγγελοπούλου – Η δικιά μας βασίλισσα !

   

  Η γοητεία δεν αντιγράφεται – Μαρίτα Αγγελοπούλου – Η δικιά μας βασίλισσα !

   

  Η γοητεία δεν αντιγράφεται και δε δημιουργείται μπροστά σε καθρέφτες. Ο γοητευτικός άνθρωπος είναι ένας «επικίνδυνος» γιατί θα ‘ρθει να κερδίσει το μυαλό σου κι όχι τα μάτια σου..

  Έχεις προσέξει ποτέ τι σε τραβάει σε έναν άνθρωπο; Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να τον κοιτάξεις και δεύτερη φορά; Η εμφάνιση, θα μου πεις και συμφωνώ. Είναι το πρώτο πράγμα που αντιμετωπίζεις γνωρίζοντας κάποιον. Η προσωπικότητα απ’ την άλλη χρειάζεται χρόνο για να ξεδιπλωθεί. Μα όσο όμορφος κι αν είναι ένας άνθρωπος, πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος ομορφότερος. Όσο πιο πολύ ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, τόσο περισσότερο κινδυνεύει να βγει στο δρόμο σχεδόν ίδιος με τόσους και τόσους. Λες κι είναι φωτοτυπημένα αντίγραφα.

  Η γοητεία όμως; Η γοητεία δεν αντιγράφεται και δε δημιουργείται μπροστά σε καθρέφτες. Ο γοητευτικός άνθρωπος είναι ένας «επικίνδυνος» γιατί θα ‘ρθει να κερδίσει το μυαλό σου κι όχι τα μάτια σου. Ο γοητευτικός άνθρωπος είναι άκρως ερωτεύσιμος. Σχεδόν σου επιβάλει να τον ερωτευτείς, έχοντας τα στοιχεία εκείνα που θα τον κάνουν να διαφέρει και να ξεχωρίζει.Δε θα ακολουθεί τακτικές της σορού, γιατί έχει καταλάβει πια πως μόνο το φυσικό και το αμφίδρομο έχει αξία και νόημα!
  Μέσα από το χαμογελαστό πρόσωπο και την ευγενική ομιλία, αναδύεται ένα πλάσμα δυναμικό, ανεξάρτητο, δραστήριο!
  Αν την γνωρίσεις θα νιώσεις πως δεν προσποιείται κάτι που δεν είναι ή που θα ήθελε να είναι. Χαλαρή κι ακομπλεξάριστη, σε κάνει να νιώσεις άνετα μαζί της απ’ τη πρώτη στιγμή.
  Αυτός ο άνθρωπος δεν πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Έχει τη γνώμη του, έχει διαμορφώσει τις απόψεις του κι όσο κι αν σέβεται την άποψη του διπλανού του, συνεχίζει να κινείται πιστά με γνώμονα τις δικές του αξίες. Αυτό που σε ελκύει επίσης σε εκείνη είναι η αισιοδοξία της κι η θετική της στάση απέναντι στη ζωή,παρά τις δυσκολίες που της έχουν τύχει..
  Το μεγαλύτερο αφροδισιακό στον έρωτα είναι ο θαυμασμός κι ο άνθρωπός για τον οποίο μιλάμε, η ερωτεύσιμη Μαρίτα Αγγελοπούλου, θα σου δώσει πολλούς λόγους να την θαυμάσεις. Θα σε εντυπωσιάσει! Θα την θαυμάσεις γιατί έχει καταφέρει μέσα σε δύσκολους καιρούς, να βρει την άκρη της και να σταθεί στα πόδια της. Είναι άξια θαυμασμού !
  Μα φυσικά μιλάμε για την Μαρίτα Αγγελοπούλου ιδιοκτήτρια του Ανώνυμου cafe bar restaurant στον Λόγγο Αιγίου και επιτυχημένη P.R.(public relations), όπου φέτος τον χειμώνα την συναντάμε στα Αστέρια LIVE Πάτρας.
  Είναι πανέμορφη και πολύ σέξι, όμως με έναν τρόπο που δε σου βγάζει τίποτα το φθηνό ή το πρόστυχο.
  Θα παραμένει πάντα φινετσάτη και στιλάτη, χωρίς όμως να φτάνει στο άλλο άκρο. Ξέρει τα όρια και δεν πατάει ποτέ τις κόκκινες γραμμές.
  Μπορεί να μην ανέβεις σε ένα άρμα και να είσαι μια “πρόσκαιρη” βασίλισσα. Είσαι όμως η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της γοητείας και αυτόν τον θρόνο, δεν μπορεί να τον κατακτήσει εύκολα μια γυναίκα στις μέρες μας..
  Με αγάπη , η ομάδα του Nightstories.gr Πάτρας!

  Latest articles

  Katrina’s Pre Christmas Tea and Beauty Party

  Το Σαββατοκύριακο του Κλασσικού Μαραθωνίου στην Αθήνα , 13 και 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  Katrina’s Pre Christmas Tea and Fashion Party .Ήταν ένα...

  Αρχοντικόν Αρτέμιδα

  Ένα μεζεδοπωλείο πάνω στην θάλασσα με υπέροχους μεζέδες με κρεατικά και θαλασσινά και με μεγάλο άνετο Παρκινκ.Ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως...

  XOM Nail Studio

  Στο XOM Nails & Beauty Studio θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και καλλωπισμού. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, οι έμπειρες αισθητικοί μας σας...

  kennedy all day bar

  Τέλεια πιάτα για εσάς από το πρωί έως αργά το βράδυ, σας περιμένουμε με καινοτόμες προτάσεις να τα ανακαλύψεις #kennedyalldaybar
  222.4k Followers
  Follow

  Related articles