More

  Δημήτρης Περιπάνος ( Το NightStories.gr στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες) Απολαύστε τον!!!!!

   

        

  Θέλω αγάπη αληθινή αγαπημένοι στίχοι αυτόν τον καιρό αγαπημένοι στίχοι για πάντα ίσως η φωνή του Δημήτρη με αγγίζει, ίσως το πάθος και το συναίσθημα που μου έδωσε μέσα από αυτό το κομμάτι! είναι τόσο νωρίς και η φωνή του μοιάζει με γνήσια λαϊκή φωνή, δεν μπορώ να τη συγκρίνω με κάποια και ούτε μου θυμίζει κάτι. είναι δική του και μ’ αρέσει ίσως αυτό με κάνει να τον ακολουθώ στα live του, να χειροκροτώ δυνατά και να βγάζω από μέσα μου συναισθήματα, έρωτα και γνήσια καψούρα, αλλά και μνήμες να κάνω δηλαδή αυτό που κάνουν οι Έλληνες  στα μπουζούκια να γλεντάω, να τραγουδάω, να διασκεδάζω και να νοσταλγώ, να αφήνομαι στη φωνή του τραγουδιστή να με ρίχνει και να με ανεβάζει. Να τον αγαπάω για όσα μου δίνει γνωρίστε τον και πραγματικά θα καταλάβετε πόσο αξίζει να δώσετε την ευκαιρία στο Δημήτρη. Υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες λίγοι όμως μένουν, εκείνος κέρδισε επάξια αυτή τη θέση. Τον ευχαριστούμε που τόλμησε και εγώ τολμά παράλληλα να πω πως χωρίς τη φωνή του Δημήτρη δύσκολα θα συναντούσα έναν τόσο νέο γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή!!!

   

  1. Επειδή είσαι πολύ φρέσκο πρόσωπο στην ελληνική μουσική σκηνή, θα ήθελα καταρχήν να μας πεις κάποια πράγματα για σένα για να σε γνωρίσουμε καλύτερα…

  Γεννήθηκα στην Αθήνα στις  18 Νοεμβρίου  1990 και η καταγωγή μου είναι απο την πανέμορφη Πάρο.  Είμαι 22 χρονών και το όνειρο μου από μικρό παιδί είναι να πετύχω στο χώρο του τραγουδιού. Αγαπάω πολύ το ερωτικό τραγούδι, διότι μου βγάζει πάθος και συναίσθημα ! Με χαροποιεί ιδιαίτερα, να μεταδίδω στον κόσμο που με ακούει, όλα τα συναισθήματα και όλες τις εικόνες που βγάζει ο στίχος κάθε τραγουδιού.

   

   2. Είσαι πολύ νέος σε ηλικία κι μας έχεις εντυπωσιάσει με τις δυνατοτητές σου. Η ενασχόλησή σου με τη μουσική πώς ξεκίνησε;

  Από παιδί ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου να του αρέσει να τραγουδάει και  στη συνέχεια έφηβο, να παρακολουθώ τα καλλιτεχνικά δρώμενα . Σε ηλικία 5 χρονών, συμμετείχα στην παιδική χορωδία της Μαρίζας Κώχ.

  Οταν έγινα 11 χρονών, πάντα με την υποστήριξη της οικογενείας μου, παρακολούθησα μαθήματα κιθάρας και φωνητικής.

  Κάθε χρόνος που περνούσε, με έφερνε όλο και πιό κοντά, σε αυτό που αγαπούσα… το τραγούδι και τα τελευταία χρόνια, συνηδειτοποίησα ότι η ανασχολησή με το τραγούδι είναι πλέον αυτό που με γεμίζει σαν καλλιτέχνη και μου προσφέρει ενα πεδίο δημιουργίας.

   

  3. Κυκλοφόρησες πριν από 3 μήνες περίπου τα δύο πρώτα σου τραγούδια,  ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης. Τι ύφος έχουν τα τραγούδια και ποιός τα υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά…

  Ακριβώς, τα τραγούδια μου κυκλοφόρησαν πριν από 3 μήνες. Το πρώτο έχει τίτλο «Εγώ αποχωρώ» στο οποίο την μουσική υπογράφει  ο συνθέτης Μιχάλης Μιχαηλίδης και τον στίχο εγώ. Οσον αφορά  το δεύτερο  τραγούδι , με τίτλο «Θέλω αγάπη αληθινή» την μουσική και τον στίχο τον έγραψα εγώ και την ενορχήστρωση την έκανε ο μουσικός Ερμής Βογιατζής… και τα δύο τραγούδια, κινούνται σε δρόμους ερωτικούς με ελεαφρολαϊκά στοιχεία.

   

  4. Οι μουσικές σπουδές για έναν καλλιτέχνη που σέβεται τον εαυτό του είναι εφόδιο;

  Φυσικά και είναι εφόδιο και θα συμπλήρωνα και την λέξη απαράιτητο έφόδιο. Οι μουσικές γνώσεις, σε βοηθάνε για να πάς στα επόμενα επίπεδα και αν το έχεις, να ξεπράσεις και τον εαυτό σου τόσο τεχνικά όσο και συναισθηματικά. Είναι ακριβώς σαν τον αθλητή, ο οποίος  έχει το χάρισμα και παρ’όλα αυτά προπονείτε σκληρά, για να πετύχει τους στόχους του, χωρίς να επαναπαυτεί στις ιδιάιτερες ικανότητές του.

  Θεωρώ, ότι ποτέ δεν σταματάς σαν καλλιτέχνης να μελετάς και να καλλιεργείς την φωνή σου… σίγουραη μελέτη, θα σε κάνει καλύτερο και πιό δυνατό.

   

  5. Έχεις άγχος ; Πιστεύεις ότι ένας καλλιτέχνης έχει περισσότερο άγχος όταν είναι στα πρώτα του βήματα ή όταν έχει μια μεγάλη πορεία πίσω του;

  Σε κάθε φάση της καριέρας κάθε καλλιτέχνη κυριαρχεί το αγχος, αλλά με διαφορετική μορφή. Αλλές φορές σε υψηλό βαθμό και αλλες σε χαμηλό. Σε όλη την πορεία ενός  καλλιτέχνη  που σέβαται τον εαυτό του και τους θαυμαστές του, έχει το άγχος να κάνει τα σωστά βήματα, τις ορθές επιλογές και τις πρέπουσες συνεργασίες.

  Ακόμα και μετά που θα έρθουν οι πρώτες επιτυχίες, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιό δύσκολα. Η διαχείριση της επιτυχίας, σου δημιουργεί επιπλέον αγχος .

  Επίσης, κάτι άλλο που σου δημιουργέι άγχος, είναι η διατήρηση  της επιτυχίας και η συνεχείς προσπάθεια να ξεπεράσεις τον εαυτό σου δηλαδή την προηγούμενή σου επιτυχία… κάτι σαν να ξαναρχίζεις απο το μηδέν αλλά με τον πήχυ υψηλότερα.

   

  6. Κατά τη γνώμη σου, είναι δύσκολο ένας νέος καλλιτέχνης στις μέρες μας να πετύχει, δεδομένου ότι υπάρχει υπερπροσφορά από νέους καλλιτέχνες, ή οικονοκική κρίση αλλά και η πειρατεία της μουσικής; και ποια πιστεύεις ότι είναι τα εφόδια που κάνουν ένα καλλιτέχνη να έχει διάρκεια.

   

  Η ερώτησή σου είναι επίκαιρη και σύνθετη. Ανοίγουμε διάφορα θέματα, που χωρούν πολύ συζήτηση. Οι παράγοντες που ανέφερες, παίζουν μεγάλο ρόλο για την επιτυχία ενός καλλιτέχνη και αποτελούν εμπόδια για την εξέλιξή του. Οσο πιό σωστά προετοιμασμένος, είναι ο καλλιτέχνης, τόσοες πιό πολλές πιθανότητες έχει να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια και να κατευθυνθεί πρός την επιτύχια.

  Τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν τραγουδιστή να ξεχωρίσει είναι το μυαλό του, η υπομονή και επιμονή, η επαφή με τον κόσμο, η ικανότητα επικοινωνίας και φυσικά το περιβάλον του.

  Αυτό που δίνει διάρκεια, σε ένα καλλιτέχνη είναι πρώτα απόλα το μυαλό του, μετά το περιβάλλον του και τέλος η σωστή διαχείριση της επιτυχίας.

   

  7. Μπορείς να μας πεις ένα τραγούδι που είναι «all time classic» για σένα, από κάποιον Έλληνα ή ξένο καλλιτέχνη;

  Θα σας πω για έναν Ελληνα καλλιτέχνη, ερωτικού με πλούσιο ρεπερτόριο και άπειρες επιτυχίες, ο οποίος έχει κέρδίσει την καρδιά όλων των Ελλήνων και όχι μόνο… του Γιάννη Πάριου. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1991 και έχει τον τίτλο «Ποιός να συγκριθεί μαζί σου» σε μουσική του Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους της Ντέλλας Ρούνικ.

  Αγαπημένο κομμάτι και άκρως ερωτικό.

   

  8. Πιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο σου?

  Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να πετύχω τον μεγάλο μου στόχο να αφήσω και εγώ το ίχνος μου στο καλλιτεχνικό στερέωμα, με την ιδιότητα του ερωτικού τραγουδιστή. Να τραγουδάω και να διασκεδάζω τον κόσμο.

   

  9. Νέο κομμάτι με τίτλο «Θέλω αγάπη αληθινή», αχ και με εκφράζει και απόλυτα, μίλησε μας γι’ αυτό.

   

  Χαίρομαι που σε εκφράζει απόλυτα, αλλωστε στις μέρες μας ποιός είναι αυτός που δεν αναζητά την αγάπη την αληθινή ;  Ολοι μας θέλουμε να βρούμε, μία «Αγάπη αληθινή», εναν άνθρωπο που να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει, να μας νοιάζεται και να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

  Είναι ένα καινούργιο τραγούδι, του οποίου την μουσική και τους στίχους, την έχω γράψει εγώ. Επικοινωνεί ένα υπέροχο μήνυμα, πολύ ερωτικό. Ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος, όπως το έχω αγαπήσει εγώ, καθώς για μένα είναι ένα τραγούδι το οποίο με εκφράζει απόλυτα, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

  10. Κλείνοντας, θα ήθελα να μας πεις ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου.

  Συνεχίζω να παρακολουθώ, με πιό ζήλο τα μαθηματά μου πάνω στη μουσική, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου, δίπλα στον δασκαλό μου της φωνητικής Γιάννη Σκουλά, ο οποιός εκτός απο τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο, μου μεταδίδει  σε κάθε μάθημα, τις γνώσεις του, το  ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διακρίνει.

  Αυτό το καλοκαίρι, στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων μου τραγουδιών , με βρίσκει με live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα («Θέλω αγάπη αληθινή» Summer tour 2012).

  Όσον αφορά τις εμφανίσεις μου, μετά την καλοκαιρινή σαιζόν, βρίσκομαι σε συζητήσεις με τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων και μαέστρους, ελπίζοντας πως θα καταλήξουν σε κάποια πολύ καλή συνεργασία.

  Ακούστε τον εδώ, και δεν θα τον ξεχάσετε ….. συνδεθείτε στην προσωπική του σελίδα στο facebook και μαθέτε όλα του τα νέα και ενημερωθείτε για τις εμφανίσεις του!!!! http://www.facebook.com/dimitris.peripanos

   

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Do2zkV3tN1o[/youtube]

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4wWzu0BLyKM[/youtube]

  Δημήτρη το nightstories.gr είναι εδώ και σου εύχεται τα καλύτερα

  author : Morena

  Latest articles

  Το μουσικό λιθάρι ξανα μαζι σας στις 16/07

  Το μουσικό λιθάρι ξανα μαζι σας στις 16/07 Να γευτείτε τους υπεροχους μεζεδες μας,παρεαΜε ζωντανή μουσικη,Με τουςΓΙΩΡΓΟ ΚΟΡΒΕΣΗΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΟΥΜΑΡΙΑ ΖΑΚΑΡΙΑΝΝΑΝΣΥ ΜΑΡΗΑΚΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣΣτο μπουζούκιΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΣτα...

  Το Μπαούλο της Μαρου-sos

  «Η γνωριμία μας το Καλοκαίρι του ’18 στην μάγισσα Κρήτη έμελλε να χαράξει έναν καινούργιο δημιουργικό δρόμο. Το πρώτο θεατρικό μας έργο Το Μπαούλο...

  Kennedy all day bar

  Kennedy all day bar: Ένας χώρος που περιμένει να τον ανακαλύψεις. Είμαστε για εσάς εδώ με καινοτόμες ιδέες και τέλεια ατμόσφαιρα, ώστε να σας...

  Barrique Port : Tο Steak & Wine στα Καλύτερα Του.

  Η λέξη «barrique» αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα δρύινου βαρελιού.Το όνομα για το Νέο Wine Bar-Restaurant της Τρούμπας με πάνω απο...

  Related articles