More

  Η Ελευθερία Πατρικαρέα μοιράζεται τα όνειρα της με το NightStories.gr..!!!!

     

  Όταν γνώρισα την Ελευθερία κατάλαβα πως ηθική αξία και ομορφιά το σκορ είναι 1-1. ο χαρακτήρας της διαγράφεται ακριβώς όπως την περιέγραψε ο πατέρας της ευαίσθητη και πάντα για να χαρεί πρέπει η ευτυχία της να μοιράζεται με άλλους, θέλει όλοι γύρω της να χαμογελάνε.

  1. Έχεις κατακτήσει τον τίτλο playmate μίλησε μας για αυτό. Άλλαξε κάτι για εσένα?

  Η συμμετοχή μου στα playmate με βοήθησε να γίνω περισσότερο αναγνωρίσιμη στον κόσμο και μου έδωσε αρκετές δουλειές. επίσης ανέβασε το κασέ μου όχι τόσο σε επιδείξεις μόδας αλλά στις εμφανίσεις μου εκτός Αθήνας.

  2. Η ομορφιά θέλει θυσίες?

  Πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου, να ασκείσαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, να αποφεύγεις τα ξενύχτια, το αλκοόλ και το κάπνισμα. όλα όσα σου είπα όμως δυστυχώς δεν τα τήρησα και εξακολουθώ να μην τα τηρώ. τρώω τον αγλέορα, είμαι λάτρης των γλυκών και τα τελευταία 4 χρόνια τρώω πολύ junk food, ξενυχτάω πολύ λόγω δουλειάς όχι μόνο δεν ασκούμαι αλλά δεν περπατάω και καθόλου όλες οι μετακινήσεις μου γίνονται με το αυτοκίνητο και το χειρότερο είμαι φανατική καπνίστρια από την ηλικία των 18 ετων. θα περιαυτολογήσω και θα σου πω ότι είμαι τυχερή που έχω αυτό το σώμα σίγουρα θα έπρεπε να ζυγίζω 15 κιλά + … ελπίζω και ευελπιστώ αυτό να συνεχίσει για αρκετά χρόνια ακόμα.

  3. Εκτός από μοντέλο είσαι και ηθοποιός πιο από τα δύο κερδίζει την Ελευθερία?

  Αγαπώ το modeling  όσο και την υποκριτική, την όποια και παραμέλησα λόγω του πρώτου αλλά φέτος θέλω να ασχολήθω μόνο με αυτήν το modeling έχει ημερομηνία λήξης. μπορείς να δουλέψεις αν συντηρηθείς καλά μέχρι τα 22 – 23. ηθοποιός μπορείς να είναι σχεδόν για πάντα. Ονειρό μου είναι να υποκριθώ ποικίλους ρόλους και να συμμετέχω σε θεατρικές παραστάσεις παίζοντας κωμωδία και δράμα. Αν υλοποιήσω αυτόν τον στόχο μου και πραγματοποιήσω το ονειρό μου που το έχω από μικρή νομίζω ότι θα είμαι γεμάτη σαν άνθρωπος . δυστυχώς οι καιροι που ζούμε είναι δύσκολοι και ο μισθός του ηθοποιού δεν είναι αρκετός για τις ανάγκες μου αλλα εξακολουθώ ακόμη να το θέλω έντονα.

  4. Πια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια?

  Κάποια από τα μελλοντικά μου σχέδια στα απάντησα στην προηγούμενη ερώτηση. αυτό που επίσης θέλω “θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος” είναι να δημιουργήσω οικογένεια και να είμαι καλή μητέρα.

  5. Τι λες στις νέες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το modeling?

  Πρότινος, ζήτησε την άποψη μου μια νεαρή κοπέλα, όπου είναι φοιτήτρια, αν είναι το σωστό timing να ασχοληθεί με το modeling η άποψη μου και των περισσοτέρων συνεργάτιδων μου είναι όχι !!!! όχι γιατι οι δουλειές πλέον έχουν μειωθεί, τα χρήματα έχουν μειωθεί αρκετά ο ανταγωνισνός παραμένει μεγάλος και δεν είναι εύκολο να σε μάθει ο κόσμος και η αγορά όπως παλιά διότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς από φέτος δεν γίνονται και εκπομπές όπου καλούσαν μοντέλα κόπηκαν και πολλά γνωστα περιοδικά καταργήθηκαν. Αν βέβαια μια πολύ όμορφη κοπέλα που σπουδάζει ή έχει κάποιο πτυχείο θέλει να το κάνει θα της έλεγα να ασχολήθει μόνο ως χόμπι.

  6. Επείδη έχω την τύχη να σε γνωρίζω ξέρω πόσο σημαντική είναι για εσένα η ηθική, πες μας για αυτό. Σε ενοχλεί ο όρος σέξυ?

  Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν πως τα μόνα πράγματα που δεν αγοράζονται είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, είχαν απόλυτο δίκιο. το διαπίστωσα μεγαλώνοντας και θα το τηρήσω μέχρι να πεθάνω. Ο όρος σεξυ φυσικά και δεν με ενοχλεί με κολακεύει όπως την κάθε γυναίκα.

  Ελευθερία είσαι υπέροχη ελπίζω τη νέα χρονιά να σε δούμε στο θέατρο και το nightstories και η Morena να σου παίρνει συνέντευξη….

  author : Morena

   

  Latest articles

  Το μουσικό λιθάρι ξανα μαζι σας στις 16/07

  Το μουσικό λιθάρι ξανα μαζι σας στις 16/07 Να γευτείτε τους υπεροχους μεζεδες μας,παρεαΜε ζωντανή μουσικη,Με τουςΓΙΩΡΓΟ ΚΟΡΒΕΣΗΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΟΥΜΑΡΙΑ ΖΑΚΑΡΙΑΝΝΑΝΣΥ ΜΑΡΗΑΚΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣΣτο μπουζούκιΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΣτα...

  Το Μπαούλο της Μαρου-sos

  «Η γνωριμία μας το Καλοκαίρι του ’18 στην μάγισσα Κρήτη έμελλε να χαράξει έναν καινούργιο δημιουργικό δρόμο. Το πρώτο θεατρικό μας έργο Το Μπαούλο...

  Kennedy all day bar

  Kennedy all day bar: Ένας χώρος που περιμένει να τον ανακαλύψεις. Είμαστε για εσάς εδώ με καινοτόμες ιδέες και τέλεια ατμόσφαιρα, ώστε να σας...

  Barrique Port : Tο Steak & Wine στα Καλύτερα Του.

  Η λέξη «barrique» αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα δρύινου βαρελιού.Το όνομα για το Νέο Wine Bar-Restaurant της Τρούμπας με πάνω απο...

  Related articles