Μία βραδιά βγαλμένη από τα παλιά, που θα ζωντανέψει, έστω και για μία νύχτα, ένα μαγαζί που όλοι αγαπήσαμε και έγραψε την δική του σελίδα στα live της Πάτρας.

 

Το Metropolis λοιπόν ζωντανεύει και πάλι, την Τετάρτη στις 22 Φεβρουαρίου, σε ένα reunion, όπου θα βρίσκονται πάνω στη σκηνή δεκάδες μουσικοί και τραγουδιστές που έχουν περάσει από το… πάλκο του, σε μία ιστορική αναδρομή του μαγαζιού που σίγουρα θα ξυπνήσει μνήμες και νοσταλγία.

Ονόματα που είχαν συνδέσει το όνομα τους με το Metropolis, όπως ο Γιώργος Σαλεμής, ο Νίκος Αδάαμ, η Ρούλα Ζαγορίτη, ο Στέφανος Μικρώνης, ο Γιάννης Τσιλής, ο Γιώργος Μανωλόπουλος, ο Γιάννης Καρδιακός («Παίδες εν τάξει») ο Αλέξης Μάκκας και φυσικά ο Νίκος Φορλίδας με το τουμπερλέκι του, αλλά και αρκετοί ακόμα που μπορεί να μην ανέβουν στη σκηνή, όμως σίγουρα θα είναι εκεί, σε αυτό το ξεχωριστό και μοναδικό reunion.

Οι ιδιοκτήτες του Metropolis live Τάσος Μητρόπουλος &  Δημήτρης Μούζος σας υπόσχονται ότι θα ζήσετε μια βραδιά”όπως παλιά” , αλλά με πολλές εκπλήξεις!

Ένα μαγαζί με πολύ μεράκι και πάθος για την διασκέδαση.  Για μια βραδιά ξανά Metropolis!