More

  Ο Γιώργος DarkMc στο NightStories.gr

  Ο Γιώργος DarkMc αυτή τη περίοδο ζει “όνειρο αληθινό” μέσα από τη νέα του δουλειά σε συνεργασία με την Κατερίνα Τερζοπούλου, μαθέτε περισσότερα γι΄ αυτόν στη συνέντευξη που ακολουθεί!!

  1. Πότε έγινε η πρώτη σου επαφή με τo rap..?

  – Δεκατεσσάρων χρονών το 1999 ξεκίνησα να ακούω με την παρέα κάτι cd που είχαν πέσει στα χέρια μας με συλλογές ξένου “hip hop” με πολλούς άγνωστους για μένα τότε Mc’s, μου άρεσε πολύ ο ρυθμός του Rap.. μετά ψάχτηκα λίγο περισότερο να δω τη παίζει στην Ελληνική σκηνή και ανακάλυψα FFC και TXC, ε μετά δεν ήταν και τόσο δύσκολο να κολλήσεις..  αμέσως με τον κολλητό μου τότε ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε μαζί πάνω σε ξένα Beat και με ηχογραφήσεις σε κασέτες.

  2. Πες μας πια είναι η άποψη σου για το freestyle και τι σημαίνει για σενα?

  – Το freestyle δε το πήρα ποτέ μου σοβαρά όπως κάνουν κάποιοι και ποτέ δε μου άρεσαν τα battle να σου πω την αλήθεια, προτιμώ το free όταν είμαι με δικούς μου ανθρώπους για να γελάμε και να περνάει η ώρα, άντε και καμιά κοντρίτσα για χαβαλέ, μέχρι εκεί.. επίσης το να κάνεις καλό free δε σε κάνει αυτόματα καλό ραπερ και έχουμε δει άπειρα παραδείγματα κατα καιρούς.

  3. Έχεις κάνει πολλές συνεργασίες με αξιόλογους Dj’s συγκροτήματα και καλλιτέχνες υπάρχουν σημαντικά πράγματα που αποκόμισες από αυτές τις συνεργασίες και κρατάς σε κάθε σου εμφάνιση?

  – Κάθε Live είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και πάντα κάτι κερδίζεις απο αυτό, πόσο μάλλον όταν παίζεις με άτομα ποιό έμπειρα απο σένα, αυτό σε κάνει σίγουρα καλύτερο..

  4. Πως θα σχολίαζες την επικοινωνία σου με το κοινό και την αγάπη που παίρνεις στις εμφανίσεις σου χωρίς να έχεις καν ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά?

  – Είμαι τυχερός γιατί με τον καιρό έχω φτιάξει έναν κύκλο απο ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το τι κάνω χωρίς αυτο να βασίζετε στις δημόσιες σχέσεις εντελός τυπικά, αλλά στη προσωπική επικοινωνία που έχουμε με τα παιδιά που με ακολουθούν και τους ευχαριστώ πολύ γιατι μου δίνουν κίνητρα.

  5. Πιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο σου και πια η μεγαλύτερη σου απαίτηση από τη ζωή?

  – Δεν έχω μάθει να απαιτώ και δε μαρέσει αυτη η λέξη, προτιμώ να διεκδικώ για ότι καλύτερο, το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να πετύχω στις φιλοδοξίες μου όσον αφορά τη μουσική και την οικογένεια μου.

  6. Υπάρχει ο Γιώργος χωρίς τον DarkMc?

  – Υπάρχει αλλα προτιμώ το δεύτερο…

  7. Τα μελλοντικά σου σχεδία πια είναι?

  – Άμεσα θα ετοιμάσω μια πολλύ καλή συνεργασία απο τον χόρο του Ελληνικού HipHop και γενικά έχω πολύ υλικό που περιμένω πως και πως να βγει προς τα έξω..

  8. Αυτή την περίοδο ζεις «όνειρο αληθινό» με τη συνεργασία σου με την Κατερίνα Τερζοπούλου πες μας γι’ αυτή τη συνεργασία?

  – Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε χρόνια γιατί και οι δύο μεγαλώσαμε στο Μεγάλο πεύκο, Όταν έγραψα το Όνειρο αληθινο” ψαχνόμουν για μια καλή φωνή και αμέσως πήγε το μυαλό μου στην Κατερίνα, της έστειλα την παραγωγή και τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου..

  9. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο σας Video Clip το όποιο σημειώνει κιόλας μεγάλη επιτυχία, πως νιώθεις γι’ αυτό?

  – Ήταν το πρώτο μου ολοκληρωμένο βιντεο κλιπ και ελπίζω όσοι το δούνε να το αγαπήσουνε όπως και εγώ, θεωρώ ότι όλοι έχουμε την ανάγκη απο αισιόδοξα τραγούδια αυτη την εποχή, ας κάνουμε τα όνειρα μας αληθινά λοιπον.. …

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ji0ENZG8L7A[/youtube]

  Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ σου ευχόμαστε τα καλύτερα εγώ η Morena αλλά και το nightstories.gr είναι εδώ!!!!

  author : Morena

  Latest articles

  Το Μπαούλο της Μαρου-sos

  «Η γνωριμία μας το Καλοκαίρι του ’18 στην μάγισσα Κρήτη έμελλε να χαράξει έναν καινούργιο δημιουργικό δρόμο. Το πρώτο θεατρικό μας έργο Το Μπαούλο...

  Kennedy all day bar

  Kennedy all day bar: Ένας χώρος που περιμένει να τον ανακαλύψεις. Είμαστε για εσάς εδώ με καινοτόμες ιδέες και τέλεια ατμόσφαιρα, ώστε να σας...

  Barrique Port : Tο Steak & Wine στα Καλύτερα Του.

  Η λέξη «barrique» αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα δρύινου βαρελιού.Το όνομα για το Νέο Wine Bar-Restaurant της Τρούμπας με πάνω απο...

  Ο “Αριστοτέλης” σηκώνει ρολά στην Τρούμπα στις 3 του Μήνα..

  Μετά από 6 μήνες το Aristotle έρχεται πάλι κοντά σας με εκλεκτές νεες γευστικές επιλογές & άκρως δροσιστικά κοκτέιλ που θα κάνουν τις βραδιές...

  Related articles