More

  Vanessa Pitsikali : Tο απόλυτο κόλλημα ( part II)

  Σ ‘αυτή τη φάση προχωράς μόνη??
  Εάν προχωράω μόνη σε αυτή τη φάση της ζωής μου, Όχι δεν είμαι μόνη εξάλλου ήδη διανύω την πορεία των τεσσάρων χρόνων με την σχέση μου και εύχομαι να πάνε όλα ok και να συνεχίσουμε για μια ζωή ( και εμείς ολόψυχα )
  Θα έκανες τρελά πράγματα για έναν έρωτα?
  Θα έκανα κάτι τρελό για τον έρωτα, ναι. Φυσικά αυτό θα ήταν εξάλλου και η ανανέωση σε όλες τις απόψεις πιστεύω.
  Τι ζητάς από μια σχέση και τι δεν θα συγχωρούσες ποτέ?
  Όχι τίποτα το ιδιαίτερο απεχθάνομαι πολύ όμως το ψέμα και την φθηνή δικαιολογία. Επίσης όπως όλες μας το χειρότερο είναι να εισβάλλει τρίτο πρόσωπο στη σχέση εκεί χάνεται η ισορροπία, πράγμα που δεν θα συγχωρούσα ποτέ.
  Πιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο σου?
  Το μεγαλύτερο όνειρο μου πλέον είναι, όχι, να κάνω πολλά λεφτά και να περνάω πάντα άψογα. Αλλά, να μου δίνει ο Θεός δύναμη και να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε όλα τα εμπόδια της ζωής. Πιστεύω ότι όλοι μας εάν το καταφέρουμε αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας.
  Πια είναι τα μυστικά της ομορφιάς σου?
  Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο μυστικό ομορφιάς, εγώ είμαι της άποψης ότι η ομορφιά πηγάζει πρώτα από μέσα μας και από τον ψυχικό μας κόσμο, όσο για το εξωτερικό κομμάτι πλέον όλα διαμορφώνονται και το βασικό είναι να υπάρχει ψυχική γαλήνη και η πηγή ομορφιάς ακτινοβολεί από μόνη της.
  Είσαι  μοντέλο είσαι top Dj και τώρα και τραγουδίστρια τι σε γεμίζει πιο πολύ??
  Άκου είναι τρία πράγματα το modeling με εκφράζει γιατί είμαι ο εαυτός μου, η μουσική γιατί μου δίνει ζωντάνια και το τραγούδι που ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα με μία πρόσφατη συνεργασία μου, μου δίνει ένταση δηλαδή ένας συνδυασμός και των τριών αλλά αν με ρωτήσεις για την αδυναμία μου είναι το modeling και ο φακός του δημιουργού που με ακολουθεί στις πόζες ή στα πορτρέτα.
  Θα υπάρξει και επόμενο??
  Ναι ήδη υπάρχουν πολλές συζητήσεις και προτάσεις αλλά το θέμα είναι να υπάρχουν σωστοί συνεργάτες και να είμαστε όλοι μία ομάδα. Γιατί αυτό σε κάνει και να δουλεύεις άψογα αλλά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

  Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο πως θα έρθει νέο Video και αφιέρωμα από τον Mike Digicam, θα μας μιλήσεις για την γνωριμία σου με  τον Mike??
  Mike Digicam, τι σημαίνει αυτό το όνομα για εμένα? Είναι ένα αγαπημένο όνομα στο χώρο των operater με δυνατή αντίληψη και τέλειες ιδέες και ξέρουμε δημιουργούς που σέβονται τον εαυτό τους. Ναι ετοιμάζεται ένα νέο video από τον  Mike που με κάνει χαρούμενη γιατί όπως σου εξήγησα μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους με σωστή αντίληψη και γνώστες.

  Αυτή η χρονιά φεύγει με μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αλλά η επόμενη μας υποδέχεται με ένα αποκαλυπτικό Video. Γιατί στο nightstories.gr όλες οι ιστορίες είναι κομμάτια του ονείρου σου και εμείς τους δίνουμε πραγματική εικόνα και πραγματικό reportaz. Ευχαριστώ τη Vanessa Pitsikali μου έδειξε πως στην εποχή της κρίσης είναι οικονομικό να βγαίνεις με καλάμι αλλά το σημαντικότερο είναι να υπάρχουν ακόμη πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι όπως είναι εκείνη.

  Author : Morena

  Latest articles

  Βραβείο Γαστρονομίας για τα Barrique Port & Aristotle

  H Δημιουργικότητα η αποφασιστικότητα η έμπνευση η θετική ενέργεια του Δημήτρη Μεσούλα έφεραν στην Τρούμπα 2 Βραβεία για τα δύο εστιατόρια του ομίλου του...

  Katrina’s Pre Christmas Tea and Beauty Party

  Το Σαββατοκύριακο του Κλασσικού Μαραθωνίου στην Αθήνα , 13 και 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  Katrina’s Pre Christmas Tea and Fashion Party .Ήταν ένα...

  Αρχοντικόν Αρτέμιδα

  Ένα μεζεδοπωλείο πάνω στην θάλασσα με υπέροχους μεζέδες με κρεατικά και θαλασσινά και με μεγάλο άνετο Παρκινκ.Ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως...

  XOM Nail Studio

  Στο XOM Nails & Beauty Studio θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και καλλωπισμού. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, οι έμπειρες αισθητικοί μας σας...
  222.4k Followers
  Follow

  Related articles